29.01.2017 Mededeling : “KVK Robur is failliet”/KVK Robur leeft (*)

(*) schrappen wat niet past.

Recent doen rond KVK Robur de geruchten als zou onze club failliet zijn, geruchten die wij als Bestuur formeel willen tegenspreken. Dankzij de inbreng van sponsors, trouwe supporters en bloeiende clubwerking ( zie ook de rubriek Agenda op www.kvkrobur.be) zijn wij verzekerd van een basis aan inkomsten, waarvoor trouwens dank aan iedereen die hiertoe bijdraagt. Daarnaast hebben wij nog occasionele inkomsten die van jaar tot jaar kunnen fluctueren, goede jaren worden daarbij afgewisseld met mindere jaren.

Uitgaven moeten echter in alle omstandigheden in verhouding staan tot de inkomsten en evenwichtig verdeeld zijn over alle facetten van het clubleven. Net daarom heeft het Bestuur besloten vanaf volgend seizoen bepaalde uitgaven, waaronder de vergoedingen van spelers, te bevriezen of te reduceren om ze in lijn te brengen met realistisch te verwachten inkomsten. Tegelijkertijd blijven ander domeinen – zoals de jeugdwerking – gevrijwaard, dat zijn we als familiale club aan onszelf verplicht.

Wij zijn ons er van bewust dat deze beslissingen mogelijks ook sportieve gevolgen kunnen hebben, de toekomst zal dit uitwijzen. Of, om het met de grote Amerikaanse wijsgeer Doris Day te zeggen: Que sera, sera.

Immobilisme, niets doen en verder toekijken, is echter geen optie, dat zou getuigen van slecht bestuur. Het is daarom ironisch te moeten vaststellen dat maatregelen die worden genomen om de gezondheid en de continuïteit van de club nog jarenlang te garanderen leiden tot negatieve geruchten die net het omgekeerde voorspellen. Wij zullen ons echter hierdoor niet uit het lood laten slaan en evenmin afwijken van de nu uitgezette koers, overtuigd als we zijn van onze blijvende vaste waarde in het Hams/Moese voetbal.

Dit is meteen dan ook een oproep aan iedereen die wil meehelpen aan de verdere uitbouw van de club. Bent u in dat geval, laat het ons dan gerust weten. Vele handen maken het werk licht.

Namens het Bestuur van KVK Robur.


18.10.2016  K.V.K Robur heeft het licht gezien

De verbetering van onze infrastructuur, sportieve en andere, is een continu aandachtspunt binnen onze club. Na de plaatsing van de keuken op campus Kauter (seizoen 2014-2015) , de aanschaf van twee defibrillatoren (seizoen 2015-2016) pakken we dit jaar groots uit met de vernieuwing van onze verlichting,  en wel meteen op beide campussen.

De werken op het B-terrein campus Kauter zijn reeds afgerond met meer dan bevredigend resultaat, deze op campus Moerheide werden eind week 10.10.2016 gefinaliseerd.

Hoewel de verlichting in de eerste plaats is bedoeld om de trainingen in optimale omstandigheden te laten verlopen hebben we op campus Moerheide  het bijkomende voordeel dat we vanaf nu ook officiële avondmatchen kunnen spelen. (het B-terrein op campus Kauter laat dit omwille van beperkte afmetingen maar toe tot categorie U15)

K.V.K. Robur wenst  uitdrukkelijke dank uit te spreken aan de Gemeente Hamme zonder wiens substantiële financiële steun deze werken niet mogelijk zouden zijn.

 

 

 

 

 

Login

JSN Dome template designed by JoomlaShine.com